Pictura

(coordonator: Ioana Fluierasu)

Clubul de Pictura este un proiect de stimulare a creativității, dezvoltarea abilităților manuale și de comunicare ale copiilor. Structurat în ateliere de creație, clubul vine în completarea curriculei și o dezvoltă cât mai ingenios, permițând imaginației și talentului fiecăruia să se manifeste liber.

În cadrul atelierului, copiii au ocazia să pună în practică diverse tehnici: desen, tempera, acuarelă, în funcție de subiectul propus. Se lucrează desen, pictură, grafică, decorativă, design și studio după natură, model viu, schițe. Metodele de lucru abordate ajută la construirea unei atmosfere de creație, deconectare, de exprimare liberă a sentimentelor și ideilor.

Despre coordonator:

Ioana Fluieraşu este absolventă a Facultăţii de Arte Plastice Bucureşti, profilul "Arte plastice şi decorative" şi a intrat în comunitatea AXIA Craiova în anul scolar 2004-2005, implicând copiii de peste 4 ani în proiecte artistice la nivel de clasă dar şi comunitate (expoziţii în afara grădiniţei).De asemenea, îndeplineşte şi funcţia de Profesor de pictură la Palatul Copiilor Craiova.