ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE

AXIA Craiova își propune să fie mai mult decât o institutie de invatamant în sensul strict al cuvântului. Dorim să le dăm ocazia copiilor nu doar să-și dezvolte intelectul, ci și să descopere care le sunt talentele și pasiunile, să dea frâu liber creativității, să se simtă liberi.

Arta încurajează exprimarea de sine, valorizează creativitatea și conștiința de a fi creativ prin răspunsul dat experiențelor, prin exprimarea și comunicarea ideilor. Creativitatea este modalitatea prin care copiii răspund la ceea ce văd, aud, miros, ating sau simt, este modul prin care își exprimă și comunică ideile, gândurile, sentimentele.

Creativitatea este fundamentală pentru succesul învăţării, fiind și de multe ori un instrument pentru a simţi lumea din jurul nostru, pentru a estima şi rezolva problemele.

Oferta noastră de activități extracurriculare este bogată și variată.

Cluburile sunt organizate în 2 categorii: cluburi de arta și cluburi de cunoaștere:

 • Cluburi de arta: Pictura, Pian, Dans
 • Cluburi de cunoastere: Engleza, Germana
 • Clubul de Pictura este un proiect de stimulare a creativității, dezvoltarea abilităților manuale și de comunicare ale copiilor.

  Detalii
 • Clubul de pian are în vedere punerea în valoare a calităților muzicale ale elevilor, pregătirea unor activități extrașcolare.

  Detalii
 • Dansul influențează în mod pozitiv dezvoltarea armonioasă multilaterală și sănătoasă a corpului și psihicului.

  Detalii
 • Punem accent pe calitatea procesului educativ, care va urmări nu doar dezvoltarea cognitivă a copilului, ci şi cea emoţională.

  Detalii
 • Punem accent pe calitatea procesului educativ, care va urmări nu doar dezvoltarea cognitivă a copilului, ci şi cea emoţională.

  Detalii